BETAALOPLOSSINGEN VOOR HORECA

Makkelijk & efficiënt

Snel en contactloos betalen op evenementen met het meest geavanceerde Paytree Cashless betaalsysteem. Met het Paytree Cashless betaalsysteem voor evenementen en horeca voorkom je lange rijen aan de bar of bij muntenhokjes. Door contactloos afrekenen boost je de doorstroom op het evenement of festival

dashboard | alles op één plek

Via ons systeem heeft u vanaf één centraal punt volledig overzicht. U kunt alle transacties van uw horecagelegenheid inzien, van het gehele dag tot individuele producten en zelfs de gebruikte betaalmethodes. Dit alles wordt ondergebracht in één geïntegreerd systeem.

PAYTREE_dasboard_1

Cashless Betalingssysteem: Naadloze Transacties

Geef uw horecagelegenheid een volledig cashless karakter met het innovatieve cashless systeem van Paytree. Van moeiteloos pinnen aan de bar tot naadloze betalingen bij tafelbestellingen. Ons cashless systeem vormt de ultieme oplossing voor een soepele en moeiteloze betalingservaring in uw horecazaak.

Hybride Betalingssysteem: Flexibele Opties

Creëer uw ideale betalingsmix met ons hybride systeem. Dankzij verschillende combinatiemogelijkheden kunt u kiezen tussen cashkaarten, betalingen aan de bar, munt en pinbetalingen. Samen met u stemmen we af op de beste oplossing voor uw situatie, zodat uw horecazaak naadloos aansluit bij de voorkeuren van uw gasten.

Muntenregistratie Systeem: Volledige Controle over Munten

Voor horecagelegenheden die volledig op munten draaien, maar waar nauwkeurige registratie essentieel is, biedt het Paytree muntenregistratie systeem dé oplossing. Geen gedoe meer met handmatig tellen van munten, want ons systeem neemt die taak volledig over. Met ons systeem heeft u volledige controle over de muntenstromen, wat zorgt voor een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring binnen uw horecazaak.

Tap-to-Pay | eenvoudig en snel

De "Tap-to-Pay handheld" voor de horeca betreft een geavanceerd, draagbaar betalingssysteem dat gebruikmaakt van contactloze technologie om betalingen moeiteloos te faciliteren. Deze handheld stelt klanten in staat om op een eenvoudige en snelle wijze te betalen. Bij uitstek geschikt voor uitgestrekte terrassen en diverse omgevingen.

Tafel QR

"Tafel-QR" is een innovatieve oplossing waarmee klanten in een horecagelegenheid gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen via een QR-code. Deze code is doorgaans op elke tafel geplaatst. Klanten hoeven alleen maar hun smartphone te gebruiken om de code te scannen, waardoor ze direct toegang krijgen tot het menu en de bestelopties.

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Real-time inzichten in

Grip op Personeel

Krijg volledige grip op uw personeel en hun interacties. Met ons systeem kunt u gemakkelijk zien wie wat afrekent en welke betalingen worden uitgevoerd

 Optimaal Voorraadbeheer

Houd volledige controle over uw producten met ons geïntegreerde voorraadbeheer. Beheer al uw producten op één centrale plek en houd uw voorraad efficiënt en nauwkeurig bij met behulp van ons handige voorraad dashboard.

Realtime Inzichten en Rapportages

Ontdek de kracht van realtime inzichten en rapportages met ons geïntegreerde systeem. Met slechts enkele klikken kunt u overzichtelijke rapportages genereren en inzichten verkrijgen in de prestaties van uw horecagelegenheid.

paytree_mobile_pos h

Paytree Mobile

Paytree realtime dashboard

Paytree Desk

paytree_touch

Paytree Touch

paytree_big_single

Paytree BIG

Geen huurkosten

Bij Paytree betaal je géén kosten voor de huur van de apparatuur. Ongeacht de aantallen. Dus geen grote bedragen en direct beginnen met transacties verwerken

Geen instelkosten

Instelkosten zijn bij ons overbodig. Je kan namelijk zelf eenvoudig alles regelen! Gebruik ons Paytree Dashboard om gemakkelijk alles in te stellen zoals jij wilt.

Geen administratiekosten

Wij proberen pinnen zo toegankelijk mogelijk te maken voor elke branche. Dus geen zogenaamde administratiekosten.

Wat betaal je wel

Wij vragen een laag percentage van de pinomzet als tarief. Geen risico voor jou als gebruiker… No pin, no pay.

Betaal mogelijkheden

Open de deuren voor alle denkbare betaalmogelijkheden. Met onze geïntegreerde oplossing accepteer je moeiteloos elke denkbare betaalmethode, waaronder alle pinpassen en wereldwijde creditcards, zowel fysiek als via smartphones.

Geschikt voor alle contactloze betaalmiddelen

NFC-kaarten voor Cashbetalingen

Laat klanten contant betalen zonder zorgen. Ons systeem maakt het eenvoudig voor klanten om contant te betalen aan de bar. U kunt ook kiezen voor onze NFC-kaarten, gepersonaliseerd of blanco. Onze NFC-kaarten bieden klanten de mogelijkheid om hun tegoed bij de kassa op te waarderen en naadloos hun bestellingen af te rekenen.