Ben jij dat 'komt voor elkaar' typje?

Pak jij alles direct aan? Help jij altijd bij de feestjes met het opbouwen van de tent of zet je de kratjes op hun plek? Wordt dan onze Medewerker Events.

Wij zoeken iemand die talloze keren ‘komt voor elkaar’ kan zeggen. Iemand die weet wat er moet gebeuren, maar ook hoe het moet gebeuren. Jij bent ziet wat er moet gebeuren en bent niet bang voor een puzzeltje met kabels en stroom.

Jij mag werken bij de leukste evenementen. Daar ben je verantwoordelijk voor de op- en afbouw van verschillende verkoop outlets. Hiervoor is enig technisch inzicht wel handig en laat je zeker niet over je heen lopen.

Je maakt elke keer een reis door Nederland om bij elk evenement te komen. Daarvoor heb jij je rijbewijs B gehaald. Eenmaal aangekomen bij het evenement heb jij toegang tot alle area’s.

Nog meer overtuiging nodig? 

Deze functie is goed te combineren met je studie of een andere baan (ook perfect als je gewoon geen 9-5 persoon bent). Evenementen vinden namelijk plaats op de leukste tijden van de week, vrijdagavond en in de weekenden, en dat is ook wanneer jij aanwezig zult zijn.

Verder denken wij mee met jouw planning, daarom overleggen wij samen je uren. Ook is het bij ons niet alleen hard werken, wij hebben ook regelmatig gezellig borrels en andere team activiteiten. Ons team is jong en dynamisch, dus je zal je gelijk op je gemak voelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf in Emmen met een groot bereik in de evenementen sector. Wij houden ons onder andere bezig met ticketverkoop, cashless betalingen en het leveren van support aan diverse evenementen en cateraars. Bij ons is het altijd feest.

Denk jij: ‘dit kan ik wel!’ solliciteer dan acuut

Upload jouw CV