Contactloos betalen op evenementen

Cashless Events

Paytree Cashless betaalsysteem

Contactloos betalen op evenementen

Snel en contactloos betalen op evenementen met het meest geavanceerde Paytree Cashless betaalsysteem. Met het Paytree Cashless betaalsysteem voor evenementen en horeca voorkom je lange rijen aan de bar of bij muntenhokjes. Door contactloos afrekenen boost je de doorstroom op het evenement of festival aanzienlijk. Daarnaast houdt je altijd real-time inzicht in wat er wordt verkocht en hoe het met de voorraad aan de bar is gesteld. Paytree Cashless bestaat uit diverse contactloze betaaloplossingen. We kijken graag samen met jou welke oplossing het meest past bij jouw evenement. 

Geen muntverkoop

Op een festival kom je om te feesten, niet om in de rij te staan.  Dat snappen wij maar al te goed! Met Paytree cashless betaalt de bezoeker van jouw evenement alles contactloos. Dat betekent dat de bezoeker niet eerst langs een muntverkooppunt hoeft, maar dat hij of zij linea recta naar de bar loopt om een biertje te halen. Dus, extra omzet op het evenement of festival én een blije bezoeker! Dat zijn twee vliegen in één klap. 

Contactloos betalen aan de bar
Geen lange rijen met Paytree cashless

Soepele doorstroming bij entree

Na het scannen van de entree tickets gelijk door naar de bar! De bezoeker van het evenement hoeft niet langer eerst lang in de rij te staan voor de muntverkoop. Dus, een betere doorstroom op het evenement. Je voorkomt opstoppingen na de entree van het evenement. Met Paytree Cashless zorg je er tevens voor dat de bezoeker nooit lang staat te wachten bij de bar. De bezoeker van je evenement betaalt contactloos in een mum van tijd. 

Contactloos betalen en geen kasverschillen

Contactloos betalen op evenementen zorgt ervoor dat er geen kasverschillen ontstaan. Want zonder cash in een evenement worden fouten tot het minimum beperkt. Paytree Cashless maakt ook terugpinnen op evenementen mogelijk. Hanteer je borg op een kluisje of bij de garderobe? Bij het inleveren, pin je het bedrag terug in een handomdraai.

Contactloos betalen op evenementen

Real-time inzicht met contactloos betalen

Met Paytree Cashless houdt je real-time inczicht in wat er op het evenement gebeurt. Is het bier bijna op bij bar 3? Dan kun jij daarop aansturen door gelijk een nieuwe voorraad bij de bar af te laten leveren. Daarnaast kun je bij een volgend evenement heel makkelijk inschatten wat je inkoopt per bar. Je kunt namelijk heel precies terugzien wat er wanneer is verkoch. Naast real-time inzicht in je omzet, heb je ook inzicht in je het functioneren van je barpersoneel. Zo kun je je medewerker gerichter coachen en kan er steeds efficiënter en sneller gewerkt worden aan de bar. 

Bereken nu jouw voordeel!

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan welk ander vorm van betaal / pin systemen. Wilt u weten wat u kunt besparen met Paytree? Klik op de onderstaande button en vul de aantal vragen in, u ontvangt meteen een vrijblijvend offerte.