Consumptiemuntverkoop

Snel en makkelijk muntverkoop met betaalsysteem

Supersnel muntverkoop betaalsysteem

Paytree POS Muntverkoop met betaalsysteem zorgt voor een supersnelle afhandeling bij de muntverkoop. Het is namelijk ontzettend simpel. Je selecteert het aantal consumptiemunten, je drukt op betalen en je rondt de transactie contactloos af. Dus, geen ingewikkelde rekensommen én geen vertraging. Twee vliegen in 1 klap! Liever een geheel contactloos betaalsysteem? Kijk dan eens bij Paytree Cashless Events. Dit betaalsysteem voor evenementen en horeca is geschikt voor alle contactloze betaalmogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld Google Pay, Apple Pay, betaalpassen en creditcards. 

Niet foutgevoelig muntverkoop betaalsysteem

Beperk het aantal fouten tot het absolute minimum met Paytree POS. De bezoeker kan de consumptiemunten contactloos betalen. Dat zorgt voor optimale snelheid en minimale fouten en kasverschillen. Blijf altijd op de hoogte van de voortgang van de muntverkoop en de omzet op het evenement. Bekijk realtime hoeveel consumptiemunten zijn verkocht. Zo blijf je altijd op de hoogte van de voortgang van de muntverkoop en de omzet op het evenement.
Contactloos betalen paytree
Paytree contactloos betalen

Supersnelle afhandeling muntverkoop

Pin, Google Pay, Apple Pay, Cash of een combinatie, alle betaalmogelijkheden zijn mogelijk met Paytree POS. Je stelt van te voren zelf centraal in welke mogelijkheden er worden geboden aan de medewerker van de muntverkoop. En het betaalsysteem doet de rest. Paytree POS is het meest overzichtelijke betaalsysteem van consumptiemunten op evenementen. Medewerkers en vrijwilligers kunnen plaats nemen en vrijwel direct consumptiemunten verkopen. Met andere woorden, een tijdrovende training is niet meer nodig!

Bereken nu jouw voordeel!

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan welk ander vorm van betaal & pin systemen. Wilt u weten wat u kunt besparen met Paytree? Klik dan op de onderstaande button en vul de aantal vragen in, u ontvangt meteen een vrijblijvend offerte.