Bestelling met QR code

In de horeca

Qr code digital payment at coffee shop

Bestellen via QR code

Bestellen via QR code in de horeca maakt het gasten en bediening extra gemakkelijk. Via zijn of haar eigen smartphone kan de gast gemakkelijk de persoonlijke bestelpagina openen. Door de camera van de telefoon te richten op de QR code, opent er een internetpagina met daarop jouw menukaart. De klant kan zelf een bestelling plaatsen en zelfs betalen via de smartphone. 

 

Orderverwerking kassasysteem

Als gasten bestellen via QR code  kun je de order gelijk printen bij de bar of in de keuken. De bon wordt uitgedraaid op tafelnummer, zodat er geen fouten ontstaan bij het uitleveren van de bestelling bij de gast. 

Paytree Kassasysteem
Tablet paytree

Overzicht bij bestellen via QR code

Bij Paytree QR hoort de Paytree Manager App. In deze app kun je heel gemakkelijk realtime de omzet en order in het dashboard terugvinden. Zo behoud je overzicht en weet je precies wat er aan bestellingen loopt. Ook kun je naderhand gemakkelijk inzien wat er veel is besteld via de QR code. Zo kun je zelfs je voorraad hierop afstemmen.  

Afrekenen na QR code bestelling

Gasten kunnen na bestellen via de QR code in de horeca gemakkelijk en snel betalen via iDeal. Je kunt er ook voor kiezen om alleen met PIN of Cash af te laten rekenen. Dit kun je zelf van te voren instellen in het dashboard. 

Contactloos betalen op evenementen
Paytree Tablet

Dashboard QR code in horeca

Stel zelf in welke producten beschikbaar zijn met hun bijbehorende eigenschappen. Is het product uitverkocht? Schakel het gemakkelijk uit om teleurstelling te voorkomen. Je kunt ook een pop up instellen met bijproducten om een hogere omzet per bestelling te realiseren. 

Bereken nu jouw voordeel!

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan welk ander vorm van betaal / pin systemen. Wil je weten wat je kunt besparen met Paytree? Klik op de onderstaande button en vul de aantal vragen in, u ontvangt meteen een vrijblijvend offerte.  Bekijk ook eens Eventree.nl