Cashless Refunds

Contactloos retourpinsysteem voor evenementen en horeca

Retourpinsysteem bij hard cups

Als organisator herken je dit gelijk: na afloop van het event ligt de vloer van de feesttent, het plein of grasveld bezaaid met plastic bekers. Moet je eens nagaan hoeveel plastic bekers op de grond belanden. De kosten voor de schoonmaak en  vuilafvoer zijn groot, de belasting op het milieu is enorm. Kortom, plastic wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd. Veel evenementorganisaties kiezen daarom voor herbruikbare bekers met terugpinsysteem. Op de hardcups zit borg wat de bezoeker bij het contactloos betalen van het eerste drankje afdraagt aan de bar. De bezoeker draagt het hele evenement een beker bij zich. Aan het eind van het evenement levert de bezoeker de beker weer in en krijgt hij of zij de borg weer terug. Paytree cashless refunds  maakt dit nog gemakkelijker, want met Paytree heb je tegelijkertijd een contactloos betaalsysteem en een contactloos retourpinsysteem voor evenementen en horeca. De borg die de bezoeker heeft betaald, wordt in een handomdraai retour gepind. Efficiënt en niet foutgevoelig!  

Retourpinsysteem bij garderobe

Paytree Cashless Refunds werkt ook als retourpinsysteem bij de garderobe of bij de kluisjes op het evenement. Met een handomdraai draagt de bezoeker de borg van de kluisjes af. Met hetzelfde gemak wordt het ook weer retourgepind. De borg staat binnen enkele seconden weer op de rekening van de bezoeker. Met retourpinnen heb je geen gedoe meer met cash geld. De bezoeker heeft geen speciale pasjes nodig, maar kan gewoon met zijn of haar pinpas de betaling afronden. Daarnaast is ook een label of een kaartje geen must meer. De betaling en het nummer van de garderobe is gekoppeld aan de pinpas. 

garderobe

Contactloos retourpinsysteem voor evenementen en horeca 

Maak het jezelf extra gemakkelijk en ga voor een Paytree betaalsysteem. Naast een betaalsysteem, kunnen wij ook de herbruikbare bekers (hard cups) voor u verzorgen. We kunnen de bekers leveren met of zonder het logo van het evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook op zoek naar een entreesysteem? Kijk ook eens op Eventree.nl.

Bereken nu jouw voordeel!

Paytree is gegarandeerd voordeliger dan elk ander betaalsysteem. Wil je weten wat je kunt besparen met Paytree Cashless Refunds? Klik op Bereken en vul de vragen in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte