Kassasysteem met tablet voor de horeca

Makkelijk & efficiënt

Tablet paytree

Tablet op elke tafel

Op iedere tafel ligt een tablet waarop de menukaart is verwerkt. Gasten kunnen hier gemakkelijk en snel hun bestelling plaatsen. De bestelling wordt gelijk doorgeplaatst naar het kassasysteem, waardoor jouw medewerkers worden ontlast. De gast kan gelijk de menukaart inzien en een keuze maken. Dit kassasysteem met tablet is speciaal voor de horeca ontwikkeld. Snel en efficiënt werken, zonder veel tijd te verliezen. Liever een QR code? Dat kan ook via Paytree QR

 

Orderverwerking kassasysteem

De bestelling van de tablet wordt gelijk doorgeplaatst naar de keuken of de bediening. Je kunt een aparte printer voor food instellen en een aparte printer voor drinks. Ideaal, want zo komt de tabletbestelling gelijk uit daar waar het zou moeten, bij de bar of in de keuken! De tablets communiceren geruisloos met ieder ander kassasysteem voor de horeca. 

Paytree Kassasysteem
Horeca ipad bestellen

Bestellen & afrekenen via tablet

De gast kan zijn of haar bestellingen blijven doorgeven op de tablet. Dat is ontzettend handig op drukke dagen. De gast kan zelf gemakkelijk uitkiezen wat hij of zij wil hebben. Hierdoor voorkom je lange wachttijden. De doorstroom in de keuken en achter de bar blijft optimaal. De rekening wordt realtime bijgewerkt in het kassasysteem voor de horeca, waardoor er weinig tot geen kans op fouten is. 

Digitale bon via tablet voor de horeca

Verstuur gemakkelijk de rekening naar uw eigen e-mailadres voor eventuele verdere verwerking. Daarnaast kan de rekening ook rechtstreeks via het kassasysteem met de tablet naar het emailadres van de klant worden gestuurd. Dus, geen losse bonnetjes meer, maar alles digitaal op de e-mail.

Contactloos betalen op evenementen
Horeca bestellen ipad

Splitten en tussentijds afrekenen

Willen de gasten de rekening splitten of wil iemand tussentijds afrekenen? Geen probleem, het is allemaal mogelijk met Paytree Tabletorder. Het systeem werkt gemakkelijk, efficiënt en supersnel. Het kassasysteem met tablet voor de horeca is voor iedere onderneming een flinke aanwinst.

Bereken nu jouw voordeel!

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan welk ander vorm van betaal / pin systemen. Wil je weten wat je kunt besparen met Paytree? Klik op de onderstaande button en vul de aantal vragen in, u ontvangt meteen een vrijblijvend offerte.  Bekijk ook eens Eventree.nl