OVER ONS

Paytree zet zich in voor het creëren van een geweldige ervaring voor bezoekers aan evenementen, festivals en horeca.

Bij Paytree geloven we naast in gezelligheid, in betrokkenheid; bij u als organisator van uw aanstaande event of festival, bij u als horecaondernemer.

We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om technologie te gebruiken om zowel onze klanten als personeel en bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden.

Of het nu gaat om een dorpsfeest, dancefestival, terras of foodtruck; ons doel is altijd een perfect uitgelijnd betaalsysteem te bieden dat aansluit op de wensen van alle betrokkenen.

ONZE DIENSTEN

Snel en contactloos betalen op evenementen met het meest geavanceerde Paytree Cashless betaalsysteem.

Met het Paytree Cashless betaalsysteem voor evenementen en horeca voorkom je lange rijen aan de bar of bij muntenhokjes. Door contactloos afrekenen boost je de doorstroom op het evenement of festival aanzienlijk.

Daarnaast houdt je altijd real-time inzicht in wat er wordt verkocht en hoe het met de voorraad aan de bar is gesteld.

Paytree Cashless bestaat uit diverse contactloze betaaloplossingen. We kijken graag samen met jou welke oplossing het meest past bij jouw evenement.

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.