Tap-To-Pay Cashless Betalingen

Verbeter de betaalervaring van je klanten en verhoog de efficiëntie van je festival, evenement of horecagelegenheid met Tap-to-Pay van Paytree.

Het contactloze kassasysteem van Paytree is ontworpen om de betaalervaring van jouw bezoekers te verbeteren door middel van eenvoud en efficiëntie. Met een focus op innovatie, vooral in de evenementensector, is het ontwikkeld om zowel het personeel als de bezoekers te helpen en het proces te versnellen.

Contactloze bestellingen en betalingen

Met Tap-to-Pay op onze handhelds kan personeel met onze app snel, eenvoudig en contactloos bestellingen opnemen. Met enkele klikken in de app is een bestelling opgenomen en berekend.

Refund van eco-cups
Zelfs cashless terugbetalingen voor eco-cups worden met Paytree's Tap-To-Pay op onze handhelds berekend en verrerekend met de orderprijs. Dat scheelt uw personeel rekenen en stimuleert de snelheid van betalingen aan de bar enorm.

Razendsnel contactloos betalen
Met dezelfde handheld kunnen vervolgens eenvoudig contactloze betalingen in ontvangst genomen worden. Met ons razendsnelle systeem heeft een bezoeker binnen slechts enkele seconden het proces van bestellen en betalen doorlopen.

Voor pinpas, creditcard en digitale portemonnee

Betalen met Tap-To-Pay gaat heel eenvoudig met pinpas, creditcard of digitale portemonnee, bijvoorbeeld met Apple Pay, iDeal, Visa en Meastro. Dat alles zonder tussenkomst van een pinapparaat!

Altijd pinnen zonder internet

Onze handheld zijn standaard uitgerust met dual sim voor zowel het Vodafone- als het KPN-netwerk. Hierdoor neemt het Vodafonenetwerk de internetverbinding over zodra het KPN-netwerk onverhoopt mocht wegvallen en vice versa.

Wanneer het internet wegvalt, worden transacties automatisch doorgestuurd naar onze betaalprovider. Hierdoor behoudt u als evenementenorganisator altijd de mogelijkheid tot pinnen zonder internet.

Tap To Pay cashless betalen met Paytree

Voordelen van Tap-To-Pay

Ontdek hoe de Tap-to-Pay Handheld ook jouw horeca, evenement of festival ondersteunt.

Plug & Play

  • Direct bruikbaar betaalsysteem; direct starten met omzet draaien
  • Lage op- en afbouwkosten

Internetloze betalingen

  • Altijd internet dankzij ingebouwde 5 GHz & 2.4 GHz dual sim wifi
  • Pinnen zonder internet & wifi

Supersnel betalen

  • Betalen in slechts 3 seconden
  • Goede verdeling van bezoekers langs de bar
  • Betere doorstroom van bezoekers

Slechts 1 device

Geen tussenkomst van extra benodigde devices als pinterminals

Elke Handheld een Krachtig POS-punt

Maak 10% meer omzet per handheld
Door de efficiëntie en snelheid van ons systeem kun je meer transacties verwerken en dus meer omzet genereren.

Gebruik tot wel 10-12 uur op één batterij
Onze handhelds zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een lege batterij tijdens drukke momenten.

Beheer & traceer eenvoudig muntverloop en statiegeld
Onze software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bijhouden van muntverloop en statiegeld, waardoor je de controle behoudt over je financiën.

Mobiele POS

Beter & sneller dan ieder andere mobiele POS op de markt
Onze mobiele POS-systemen bieden ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid, waardoor je de productiviteit van je medewerkers kunt verhogen en de wachttijden kunt verkorten.

Zowel vaste als draagbare Tap-To-Pay bestel- & betaalsystemen
Of je nu een vaste kassa of een mobiel systeem nodig hebt, wij bieden de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Compromisloos betaalsysteem voor alle betaalmethodes
Accepteer moeiteloos alle gangbare betaalmethodes, zowel aan de bar, op het terras als in de foodtruck, met slechts één integratie.

Met Paytree's Tap-to-Pay kassasysteem ben je klaar om de betaalervaring van je klanten te verbeteren en de efficiëntie van je bedrijf te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Bied jouw klanten een naadloze betaalervaring en vergroot de efficiëntie van horecagelegenheid of evenement.

Geschikt voor alle contactloze betaalmiddelen

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Klanten waarmee we samenwerken