Fun met Branded NFC-Betaalmiddelen

NFC-betalingsmiddelen maken het betaalproces eenvoudiger en sneller. Contactloze betalingen verminderen wachttijden, boosten de omzet en verbeteren de klantervaring.

Bij Paytree bieden we een scala aan stijlvolle en functionele NFC-betalingsoplossingen. Onze producten zijn ontworpen om uw merk te versterken en tegelijkertijd bezoekers een naadloze betaalervaring te bieden.

Met onze geweven, verstelbare polsbandjes, siliconen NFC-tags, elegante kersenhouten sleutelhangers en branded NFC-balanskaarten maakt u het bezoekers eenvoudiger dan ooit om cashless te betalen, klantloyaliteit te stimuleren en uw omzet te verhogen.

Een greep uit de mogelijkheden

NFC balanskaart Hello Festival

Bij Paytree is er veel mogelijk uw NFC-betaalmiddelen op een krachtige en leuke wijze in te brengen in uw evenement of horeca. Naast branded balanskaarten bieden wij personaliseerbare wearables.

Geweven, Verstelbare Polsbandjes met NFC-Tag

Onze geweven polsbandjes zijn niet alleen modieus, maar ook uiterst praktisch. Voorzien van ingebedde NFC-tags, kunnen ze moeiteloos worden gebruikt voor NFC-balansbetalingen. Beschikbaar in diverse kleuren, zorgen deze polsbandjes voor gemak en dragen ze bij aan de herkenbaarheid van jouw merk.

Wilt u meer weten over de voordelen van NFC-betalingen? Lees alles over de hoe NFC-balansbetalingen uw horeca of evenement naar grotere hoogte brengen

Siliconen NFC-Tags in Diverse Kleuren

Ben je op zoek naar een eenvoudige en veelzijdige optie? Onze siliconen NFC-tags zijn gemakkelijk te dragen en schoon te houden. Kies uit verschillende kleuren en laat ze personaliseren met een opdruk die jouw merk versterkt. Deze tags zijn ideaal voor NFC-balansbetalingen en verhogen de merkbeleving van jouw klanten.

Sleutelhangers van Kersenhout met NFC-Tag

Voeg een vleugje elegantie toe met onze kersenhouten sleutelhangers. Deze sleutelhangers combineren functionaliteit met verfijnd design en zijn uitgerust met een geïntegreerde NFC-tag voor moeiteloze betalingen. Personaliseer ze om perfect aan te sluiten op jouw merkidentiteit.

NFC-Tag met Geweven Polsbandje
NFC tag polsbandje betalen op evenementen festivals horeca
NFC sleutelhanger kersenhouten tag betalen op evenementen festivals horeca

Maar er is nog veel meer leuks mogelijk voor jouw horeca of event!

Vraag Naar Alle NFC-Tag Betaalaccessoires

Ben je benieuwd naar meer opties voor NFC-tags of heb je specifieke verzoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en kijken graag naar de mogelijkheden om jouw betalingsoplossingen te optimaliseren.

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.