Dirndls, Lederhosen & Snelle Betalingen

Maak van Oktoberfest een Cashless Succes

closed loop betaalsysteem

Het organiseren van een succesvol evenement vereist niet alleen een vlekkeloze ervaring voor de bezoekers, maar ook een soepele en veilige betaaloplossing. Of het nu gaat om festivals, sportevenementen of grootschalige feesten, je wilt er zeker van zijn dat de betalingen veilig worden verwerkt en je als organisator geen financiële risico’s loopt. Bij Paytree begrijpen we hoe belangrijk dit is. In deze blog laten we zien waarom wij dé partner zijn voor veilig betalen op evenementen.

Veiligheid Eerst: Jouw Geld Is Altijd Beschermd

Een van de belangrijkste voordelen van Paytree is dat alle betalingen via ons kassasysteem binnenkomen op een zogenaamde derdengeldenrekening.

Dit betekent dat het geld van jouw bezoekers niet op onze bedrijfsrekening staat, maar veilig op een aparte rekening wordt beheerd. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat ons bedrijf zou failleren, blijft jouw geld beschermd en volledig toegankelijk. Dit geeft je de zekerheid dat jouw inkomsten altijd veilig zijn.

Daarnaast werken we samen met Pay, onze betaalprovider die onder de regelgeving van de Europese Unie valt. Pay voldoet aan de strenge eisen van de WWFT (Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme), die specifieke verplichtingen oplegt aan financiële instellingen zoals Pay.nl. Deze verplichtingen zijn gericht op het identificeren en verifiëren van klanten om financiële criminaliteit te bestrijden. Dit zorgt ervoor dat je betalingen met ons systeem zowel betrouwbaar als volledig compliant zijn met de Europese wetgeving.

Betrouwbare Betaaloplossing dankzij Verplichte Verificatie

Als je ervoor kiest om Paytree te gebruiken, verloopt de aanmelding via Pay. Dit proces is transparant en eenvoudig, maar vereist wel een aantal stappen om de veiligheid te waarborgen. Zo moeten ondernemers onder andere hun KvK-gegevens en een afbeelding van hun identiteitsbewijs aanleveren. Deze gegevens worden gebruikt voor de verplichte Know Your Customer (KYC)-verificatie, een proces dat is ontworpen om fraude te voorkomen en de veiligheid van financiële transacties te waarborgen. Door deze verificatiestappen uit te voeren, kunnen wij en Pay er zeker van zijn dat jouw betalingen altijd in goede handen zijn.

Veilig Betalen op Evenementen

Het gebruik van veilige betaaloplossingen is niet alleen een geruststelling voor jou als organisator, maar ook voor de bezoekers van je evenement. Met het kassasysteem van Paytree kunnen bezoekers snel en veilig betalen, zonder gedoe met contant geld of langzame systemen. Betalingen via pin of mobiel verlopen snel en soepel, zodat je bezoekers meer tijd hebben om van het evenement te genieten in plaats van te wachten aan de bar.

Door vooraf te communiceren over de veiligheid van pinbetalingen, weten je bezoekers dat ze veilig hun drankjes en andere producten kunnen afrekenen, wat bijdraagt aan een prettige beleving.

Klaar voor een Veilige en Betrouwbare Betaaloplossing?

Met Paytree kies je voor een betaaloplossing die zowel veilig als betrouwbaar is. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalig festival, wij zorgen ervoor dat je betalingen soepel verlopen en dat jouw inkomsten veilig worden beheerd.

Wil je meer weten over hoe Paytree jouw evenement kan ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct onze brochure aan. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement een financieel succes wordt met een veilige en betrouwbare betaaloplossing!