Heb je vragen over Paytree?

We doen ons best om zoveel mogelijk hier al te beantwoorden. Kom je er alsnog niet uit? Neem contact op.

Paytree is een lichtgewicht systeem wat werkt op derde generatie mobiele netwerken. Voor de stabiliteit en schaalbaarheid van de transacties raden wij aan gebruik te maken van een vaste internetverbinding of 4G.

Wij kunnen voor jullie stabiele internetverbindingen realiseren. Voor meer informatie neem contact op.

Uw pinbetalingen komen binnen op een aparte bankrekening van de Stichting Derdengelden Paytree. Na ontvangst van uw pinbetalingen op de bankrekening van de Stichting Derdengelden worden uw transacties uiterlijk de (bank)werkdag na ontvangst ongewijzigd doorgeboekt naar uw bankrekening. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.

Bij Paytree bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en veilige transactieverwerking.

Via de Stichting Derdengelden Paytree worden uw financiële transacties afgeschermd van de onderneming Paytree en bent u verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.
Uiterlijk de (bank)werkdag na ontvangst worden de pinbetalingen ongewijzigd doorgestort naar uw bankrekening.

Ja dat is mogelijk. Neem contact op als u dit wenst.

Na ontvangst van uw pinbetalingen op de bankrekening van de Stichting Derdengelden worden uw transacties uiterlijk de (bank)werkdag na ontvangst ongewijzigd doorgeboekt naar uw bankrekening. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.

Nee er worden geen transactie- en abonnenementskosten in rekening gebracht

U dient zelf zorg te dragen voor een bedrijfsschadeverzekering en uw risico’s te verzekeren. Eenzelfde verzekering geldt ook voor uw aansprakelijkheid voor schade tengevolge van vermissing, vervreemding, beschadiging, vergaan, diefstal of verduistering dan wel bezwaring na ontvangst van het gehuurde goed.
In de praktijk dragen, gezien het geringe risico, de meeste huurders dit risico zelf.

Ja dat is mogelijk, maar u dient ons hier wel van op de hoogte te stellen.

In gezamenlijk overleg bespreken wij wanneer u de pin terminals wilt ontvangen en wanneer de terminals retour gestuurd dienen te worden. Het transport zal door PostNL verzorgd worden

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de pinterminal(s) op halen bij ons kantoor.

De borgsom wordt ingehouden op de uit te keren pingelden, na de retour ontvangst van de pin terminals wordt de borgsom naar u overgemaakt

De mobiele pinautomaat is overal te gebruiken, mits er 3G/4G/5G/Wifi dekking aanwezig is. Is dit niet aanwezig, geen probleem daar hebben wij oplossingen voor.

Wij staan altijd voor u klaar! De standaardlevertijd bedraagt een werkdag.
Wilt u met spoed een pinautomaat huren? Als het moet, dan kunnen wij binnen 3 uur overal in Nederland een werkende pinautomaat leveren.

U kunt ons altijd mailen (info@paytree.nl) of bellen 085-1304594

Na ontvangst van uw pinautomaat kunt u na het volgen van een korte instructie direct uw klanten laten pinnen. Alleen bij een vaste pinautomaat dient u de pinautomaat aan te sluiten op het stopcontact en uw ‘vaste’ internetaansluiting

Aantal transacties maakt niet uit, de batterij gaat ongeveer 8 uur mee