Vacature: Creatieve & Analytische Softwaredeveloper

Ben jij creatief, analytisch en sta je te springen om je verder te ontwikkelen op het gebied van softwaredevelopment? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Over ons

Paytree | Betalingen Zonder Gedoe en Eventree | Ticketsolutions & More zijn twee snelgroeiende bedrijven in cloud-based betalingen en ticketing voor de horeca en evenementen- en festivalbranche. Vanuit ons kantoor in Emmen bedienen we met ons 15-koppige team landelijk meer dan 500 evenementen, festivals en horecagelegenheden, waarbij we de ticketing, toegangscontrole, marketing en registratie van cashless, cash munten en hybride betalingen verzorgen. Van lokale dorpsfeesten tot grote festivals, ons team enthousiaste professionals staat klaar om elk festival en evenement tot een succes te maken.

Wat ga je doen?

Je maakt een wezenlijke impact door mee te werken aan een grote uitbreiding van onze producten. De bijdrage die jij doet wordt gebruikt door honderdduizenden mensen, zowel door de klant die zijn woonkamer zit, als door bezoekers aan festivals en evenementen als het TT-circuit in Assen.

Binnen deze functie draag jij verantwoordelijkheid voor het programmeren, ontwikkelen en maken van aanpassingen voor onze systemen. Ook zet jij je continue in voor het uitbreiden en optimaliseren van deze systemen. Wanneer er zich problemen voordoen, sta jij paraat. Je analyseert het probleem en komt vervolgens met een werkbare en juiste oplossing.

Wij zijn actief in een dynamische omgeving. Hierdoor komt het weleens voor dat er in de avonden of nachten een passende oplossing bedacht en doorgevoerd moet worden als er acute problemen zijn.

Onze stack

Onze tech-stack is breed. Wij gebruiken onder andere:

- Laravel (9) en PHP (8.1>)
- Kotlin met Ktor
- React, Vue en Flutter
- Docker containers en Google Cloud

We verwachten niet dat je van alle markten thuis bent, maar ervaring met onze stack is zeker een pre, bereidheid om onze stack op termijn te leren kennen een must. We verwachten een hoog niveau van zelfstandigheid, maar bieden tijd en ruimte om bekend te worden met onze stack. Heb jij aanvullende ervaring? Dan horen we daar ook graag meer over.

Wat wij bieden

  • Allereerst een uitdagende fulltime functie binnen een groeiend bedrijf.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Laptop van de zaak.
  • Ruimte om je creativiteit te gebruiken.
  • Leuke teamuitjes.
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Bereidheid om te ontwikkelen en zelfstandig kunnen werken.
  • Flexibiliteit betreffende werkuren in geval van calamiteiten.

Meer weten?

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas Lutke via info@paytree.nl of telefonisch via 085-1304594 .

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en je te vertellen over de spannende mogelijkheden die op je wachten bij Eventree & Paytree.

Tot snel!