Razendsnel Bestellen en Betalen in de Horeca en op Festivals met de Yomani Betaalterminal

Maak kennis met het revolutionaire Paytree - de flexibele betaaloplossing voor volledig cashless betalingen in de horeca, op evenementen en festivals. Door middel van geavanceerde software zorgt ons betaalsysteem voor eenvoudige en snelle aansturing van de Yomani betaalterminal.

Tap To Pay cashless betalen met Paytree
Eenvoudige aansturing van Yomani betaalterminals met de Paytree app, geïntegreerd in onze handheld
Yomani betaalterminal voor cashless betalingen

Aansturing van Yomani Betaalterminal met Paytree App

Met onze Paytree-app geïntegreerd in onze handheld heb je de controle over het opnemen van bestellingen en het afhandelen van betalingen, allemaal met een paar tikken op je smartphone. Geen gedoe meer met contant geld of lange wachtrijen bij de kassa. Daarnaast berekent barpersoneel met Paytree op de smartphone moeiteloos muntbetalingen en cashless statiegeldkosten voor bijvoorbeeld garderobe, kluisje of eco-cup.

Veilig en Contactloos Betalen

Door de naadloze integratie met de Yomani betaalterminal kunnen bezoekers eenvoudig en veilig contactloos betalen, waardoor het hele betaalproces moeiteloos en efficiënt verloopt.

Supersnelle Transacties

Verhoog de snelheid van je transacties, verminder het risico op fraude en diefstal, en bied een moderne betaalervaring aan je bezoekers met contactloze aansturing van Yomani betaalterminal met de Paytree Handheld.

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Klanten waarmee we samenwerken