Efficiënt Cashless Betalen op Evenementen en in de Horeca

PayTree is de toegangspoort tot moeiteloos en veilig cashless (mobiel) betalen op festival, evenementen en in de horeca. Met PayTree vergeten bezoeker, medewerker en organisator gedoe met contant geld en lange wachtrijen aan de bar. Wij bieden een naadloze (mobiele) betaalervaring, zodat bezoekers kunnen genieten van hun favoriete evenement, zonder onderbrekingen!

  • Geen Gedoe, Geen Contant Geld: Met PayTree vergeet je gedoe met contant geld en lange wachtrijen aan de bar.
  • Naadloze Mobiele Betaalervaring: Laat bezoekers betalen voor drankjes, snacks en meer met slechts een tik op de smartphone, zonder hun portemonnee tevoorschijn te hoeven halen. Barpersoneel en horecapersoneel stellen in slechts enkele clicks de rekening op.
  • Veilige Transacties: Onze geavanceerde technologie zorgt voor veilige transacties, zodat de bezoeker met een gerust hart kan genieten van het feest.
Mobiel-met-achtergrond-pay-tree

Waarom Kiezen Voor PayTree?

  • Efficiëntie Verhogen: Ons cashless (mobiele) betalingssysteem is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de algehele tevredenheid van zowel klanten als organisaties te verbeteren.
  • Aanpasbaar aan Elk Evenement: Of het nu gaat om een intiem muziekfestival of een grootschalig sportevenement: PayTree is jouw betrouwbare partner voor een soepele en probleemloze betaalervaring.

Jouw Betrouwbare Partner voor Cashless Betalen

  • Sterke Reputatie: Met onze focus op gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevende aanbieder van cashless betaaloplossingen voor de horeca, evenementen en festivals.
  • Innovatieve Technologie: Ontdek vandaag nog hoe PayTree jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen met onze innovatieve technologie en betrouwbare service.

No Pin? No Pay!

Jawel, je leest het goed: no pin, no pay. Als organisator hoef je niet te investeren voordat je met PayTree kunt werken. PayTree is daardoor toegankelijk voor ieder evenement of festival. Valt jouw evenement of festival onverhoopt in het water en kan het niet doorgaan? Wij nemen de volledige kosten op ons.

Als organisatie betaal je pas voor onze diensten zodra er door bezoekers pinbetalingen worden gedaan. En dat is slechts een klein percentage per pinbetaling; als organisator loop je daardoor geen financieel risico.

Transformeer Jouw Evenement met PayTree

Klaar om het gedoe met contant geld achter je te laten en bezoekers moeiteloos te laten genieten van jouw evenement? Neem contact met ons op en ontdek hoe PayTree jouw volgende evenement of festival kan transformeren met ons geavanceerde cashless mobiele betalingssysteem.

Ook gebruik
maken van onze
oplossingen?

Paytree is gegarandeerd goedkoper dan elke andere vorm van betaal-/pinsystemen.

Wilt u ook weten wat u met Paytree kunt besparen op uw festival, evenement of in uw horecagelegenheid? Klik op de button hiernaast en vul het formulier in; een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Klanten waarmee we samenwerken