Ben jij dat 'ga ik regelen' typje?

Ben jij altijd de reddende engel van jouw vriendengroep? Plan jij altijd alle vakanties en feesten? Wordt dan onze Medewerker Event Support!

Wij zoeken iemand die talloze keren ‘dat ga ik regelen’ kan zeggen. Iemand die weet wat er moet gebeuren, maar ook hoe het moet gebeuren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie. Hiervoor moet je veel gesprekken voeren en daar horen goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding bij.

Jij mag werken bij de leukste evenementen. Daar ben je verantwoordelijk voor de op- en afbouw, begeleid je de support tijdens de showdagen en de op- en afbouw van verschillende verkoop outlets. Hiervoor is enig technisch inzicht wel handig en laat je zeker niet over je heen lopen.

Je maakt elke keer een reis door Nederland om bij elk evenement te komen. Daarvoor heb jij je rijbewijs B gehaald. Eenmaal aangekomen bij het evenement heb jij toegang tot alle area’s.

 

Nog meer overtuiging nodig? 

Wij bieden jou de keuze voor een parttime of fulltime functie (32 a 40 uur). Beide met een marktconform salaris. Verder denken wij mee met jouw planning, daarom overleggen wij samen je vaste uren. Ook is het bij ons niet alleen hard werken, wij hebben ook regelmatig gezellig borrels en andere team activiteiten. Ons team is jong en dynamisch, dus je zal je gelijk op je gemak voelen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf in Emmen met een groot bereik in de evenementen sector. Wij houden ons onder andere bezig met ticketverkoop, cashless betalingen en het leveren van support aan diverse evenementen en cateraars. Bij ons is het altijd feest.

Denk jij: ‘dit kan ik wel!’ solliciteer dan acuut

Upload jouw CV